Ποιοι είμαστε

Όταν το όνειρο ενός παιδιού επιμένει, μετατρέπεται στο όραμα ενός ενήλικα. Και, όταν το όραμα συναντά τη δυνατή θέληση, ο συνδυασμός τους γεννά έναν βασιλιά!

Η Kingboardz ιδρύθηκε το 2020 και είναι το αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας σε προϊόντα που έχουν σχέση με το νερό από τη μία μεριά, την κατασκευή και την επιχειρηματική εξειδίκευση από την άλλη. Συνδυάσαμε, λοιπόν, τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε ξεχωριστά, προηγμένα προϊόντα, όπως σανίδες για σερφ, sup και όχι μόνο, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη μας.

Το supfun.gr είναι ο χώρος όπου έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε γύρω από τα SUP, ξεκινώντας φυσικά από τις ίδιες τις σανίδες, αλλά παρέχοντας λύσεις και για εκείνα τα μικρά που κάνουν τη διαφορά! Σε ό,τι αφορά τα SUP, η εμπειρία μας έχει διδάξει τι μπορεί να χρειαστούμε ανά πάσα στιγμή και θέλουμε να είστε προετοιμασμένοι!

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε το supfun.gr, να δείτε τις προτάσεις μας και να επιστρέψετε ξανά και ξανά για ιδέες και νέα προϊόντα που σταδιακά θα προστίθενται.

Good vibes happen on the tides!
See you on the next wave!