Πολιτική Επιστροφών

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική επιστροφών που ισχύει στο Supfun.gr.


• Έχετε λάβει διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε
Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν μέσα σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του και θα αναλάβουμε εμείς τα κόστη μεταφοράς του. Το προϊόν προς επιστροφή θα πρέπει να παραδίδεται στην εταιρία μεταφοράς στην αρχική του κατάσταση με τη συσκευασία του. Διαφορετικά, η Kingboardz διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του. Παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας είτε με email στο info@supfun.gr είτε τηλεφωνικά στο 6976 006266 και στο 6976 006323.

• Θέλετε να κάνετε αλλαγή σε νούμερο (ισχύει μόνο για ενδύματα και υποδήματα)
Αν το νούμερο που παραγγείλατε δεν σας καλύπτει και θέλετε να κάνετε αλλαγή, μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή αυτού. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας όσο το δυνατό πιο άμεσα για να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε ότι το νούμερο που επιθυμείτε είναι διαθέσιμο. Στην περίπτωση αυτή αναλαμβάνετε εσείς τα κόστη μεταφορικών.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:
- Με email στο info@supfun.gr
- Τηλεφωνικά στο 6976 006266 και στο 6976 006323
- Συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και αναγράφοντας στο θέμα «Επιστροφή για αλλαγή νούμερου»
Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε τα ακόλουθα στοιχεία, προκειμένου να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατό πιο άμεσα και σωστά: Αριθμό Παραγγελίας, Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο, Διεύθυνση, Αιτιολογία

• Υπαναχώρηση – Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων
Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης η προθεσμία αρχίζει από την παραλαβή των αγαθών.
Στην περίπτωση αυτή, παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων. Παράλληλα, θα εκτιμούσαμε να γνωρίζουμε τους λόγους υπαναχώρησης, προκειμένου να βελτιώσουμε μελλοντικά τις υπηρεσίες μας.

• Θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας
Αν για τον όποιο λόγο θέλετε να προχωρήσετε σε ακύρωση της παραγγελίας σας μετά την ολοκλήρωση αυτής και πριν την εκτέλεσή της, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας είτε με email στο info@supfun.gr, είτε τηλεφωνικά στο 6976 006266 και στο 6976 006323.
Θα εκτιμούσαμε να γνωρίζουμε τους λόγους που ακυρώνετε την παραγγελία, προκειμένου να βελτιώσουμε μελλοντικά τις υπηρεσίες μας.