Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να προχωρήσετε στην εξόφληση της παραγγελίας σας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους.

1. Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα για οποιοδήποτε ποσό
Μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική, πιστωτική και προπληρωμένη κάρτα.
Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι το supfun.gr δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η συναλλαγή πραγματοποιείται σε κρυπτογραφημένο SSL ασφαλές σύστημα της Stripe.

2. Αντικαταβολή
Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο στην περίπτωση που επιλέγετε την αποστολή της παραγγελίας σας με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier). Η επιλογή αυτή δεν είναι διαθέσιμη, όταν επιλέγετε την αποστολή της παραγγελίας σας με μεταφορική εταιρία.

Όταν επιλέγετε να πληρώσετε με αντικαταβολή την παραγγελία σας, υπάρχουν δύο επιλογές.
α) Εξόφληση με μετρητά έως 500€ με παράδοση στο χώρο σας από εταιρία ταχυμεταφοράς (courier)
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, όταν αυτή θα παραδοθεί στο χώρο σας από την εταιρία ταχυμεταφορών. Αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας στο διανομέα κατά την παραλαβή. Ο τρόπος πληρωμής είναι μετρητά.
Προσοχή! Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 04/04/2017 όλες οι αποδείξεις λιανικής άνω των 500 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ πρέπει να εξοφλούνται μόνο ηλεκτρονικά (πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες, Paypal, λοιπές ηλεκτρονικές υπηρεσίες πληρωμής, καταθέσεις σε λογαριασμούς τραπέζης, επιταγές). Για τις συναλλαγές χονδρικής B2B, το όριο για υποχρεωτική εξόφληση με ηλεκτρονικό μέσο είναι επίσης 500,00 € αλλά αφορά την καθαρή αξία (χωρίς το ΦΠΑ) του τιμολογίου.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να προχωρήσετε με τη δεύτερη επιλογή:
β) Εξόφληση με μετρητά έως 500€ ή κάρτα για οποιοδήποτε ποσό με παραλαβή από συνεργαζόμενο κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφοράς (courier)
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα της υπηρεσίας ταχυμεταφοράς που εξυπηρετεί την περιοχή σας. Σε αυτή την περίπτωση, η επιλογή είναι δική σας αν θα πληρώσετε με μετρητά ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό για οποιοδήποτε ποσό
Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να κάνετε κατάθεση ή μεταφορά το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό της Kingboardz με τα ακόλουθα στοιχεία:

Όνομα Δικαιούχου: Kingboardz ΙΚΕ
Τράπεζα: Eurobank
Αριθμός λογαριασμού: 0026.0191.01.0200678323
IBAN λογαριασμού: GR8402601910000010200678323

Είναι απαραίτητο στο αποδεικτικό κατάθεσης να αναγράψετε την αιτιολογία που θα περιλαμβάνει τον Αριθμό Παραγγελίας και το Ονοματεπώνυμο που δηλώσατε, όταν συμπληρώσατε τη φόρμα παραγγελίας. Μετά την κατάθεση ή τη μεταφορά των χρημάτων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση. Μπορείτε να στείλετε email στο info@supfun.gr ή να μας καλέσετε στο 6976 006266 και 6976 006323.
Έως ότου ολοκληρωθεί η μεταφορά των χρημάτων, η παραγγελία σας θα παραμένει εκκρεμής. Μόλις ενημερωθεί ο τραπεζικός μας λογαριασμός με την εξόφληση της παραγγελίας, θα προχωρήσουμε στην εκτέλεση και αποστολή αυτής. Θα θέλαμε να γνωρίζετε πως από τη στιγμή που θα μας αποστείλετε την παραγγελία σας, αυτή δεσμεύεται για τρεις εργάσιμες ημέρες. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, η παραγγελία αυτόματα ακυρώνεται.