Οδηγός μεγεθών Glidesoul

Βρείτε το μέγεθος που σας ταιριάζει

Για να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για τα μαγιό της GlideSoul, ώστε να σας ταιριάζει άψογα και να προσφέρει τη σωστή στήριξη όταν είστε στο νερό, είναι σημαντικό να πάρετε σωστές μετρήσεις και να παραγγείλετε το σωστό μέγεθος.

Σημαντικές συμβουλές για να πάρετε σωστά τις μετρήσεις σας και να βρείτε το μέγεθός σας:

  1. Χρησιμοποιήστε μία μεζούρα μόνες ή ζητήστε βοήθεια από κάποιον άλλο.
  2. Χρησιμοποιήστε έναν καθρέφτη ή ζητήστε βοήθεια από κάποιον άλλο, για να διασφαλίσετε ότι η μεζούρα παραμένει στο ίδιο ύψος όταν την τυλίγετε γύρω από τη μέση σας και δεν στριφογυρίζει.
  3. Για πιο ακριβείς μετρήσεις, σας συστήνουμε να μετρηθείτε φορώντας μαγιό ή εσώρουχα, καθώς τα πρόσθετα ρούχα μπορεί να δώσουν λανθασμένες μετρήσεις.
  4. Κρατήστε τη μεζούρα σταθερά και τυλίξτε την ώστε να είναι αναπαυτικά γύρω από την περιοχή που μετράται. Μην τη σφίγγετε πολύ ώστε να προκαλεί δυσφορία. Πρέπει να μπορείτε να αναπνέετε άνετα χωρίς να σας πιέζει η μεζούρα.
  5. Μετρήστε 2-3 φορές την κάθε περιοχή, για να βεβαιωθείτε ότι η μέτρηση είναι σωστή.

Πώς να μετρήσετε...

ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ: Τυλίξτε τη μεζούρα γύρω από το πιο γεμάτο σημείο του στήθους σας, σε παράλληλη γραμμή με το σουτιέν. Πρέπει να μπορείτε να αναπνέετε άνετα, χωρίς να σας πιέζει η μεζούρα.

ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ: Τυλίξτε τη μεζούρα ακριβώς κάτω από το στήθος σας, παράλληλα με τη γραμμή που σχηματίζει ο ιμάντας του σουτιέν. Βεβαιωθείτε ότι είναι σε ευθεία γραμμή και παράλληλα με το πάτωμα, ακόμα και στο πίσω μέρος.

ΤΗ ΜΕΣΗ: Με τα πόδια ενωμένα, τυλίξτε τη μεζούρα γύρω από τη μέση σας - είναι το μαλακό σημείο πάνω από το κόκαλο του γοφού και κάτω από τον θώρακα. Στην ουσία είναι το πιο στενό σημείο του άνω κορμού σας, Καθώς αναπνέετε κανονικά, πάρτε τη μέτρηση μετά την εκπνοή.

ΓΟΦΟΙ: Με τα πόδια ενωμένα, τυλίξτε τη μεζούρα γύρω από το πιο γεμάτο σημείο των γοφών σας και γύρω από τον ποπό σας. Μπορεί να χρειαστεί να μετακινήσετε λίγο τη μεζούρα μέχρι να βρείτε το σωστό σημείο. Όταν έχετε πάρει όλες τις μετρήσεις σας, δείτε τον πίνακα μεγεθών παρακάτω και επιβεβαιώστε ποιο ταιριάζει καλύτερα σε εσάς:

 

Full Suits, Spring Suits, Vests, Apparel, Lycra, One Pieces, Shorts, Leggings, Jackets, Tops:

Bikini Tops:

Bikini Bottoms: